Marvel'ın yeni oyunu Spider-man Playstation 4 için satışa sunulmaya başladı.

Marvel's Spider-Man Playstation 4 için satışta

Sony Interactive Entertainment ve Insomniac Games'in uzun zamandır üzerinde çalıştıkları oyun Sadece Playstation 4 konsolunda oynanabilecek. 

Açık dünya oyunu olan Marvel's Spider-man'de oyuncular örümcek adam olarak şehirde istediği gibi dolaşabiliyor ve karşılarına çıkan tehlikeli düşmanlara karşı atak yada savunma yapabiliyorsunuz. 
Tasarım aşamasında Spider-man çizerlerinden yardım alan yapımcılar farklı kostümleride eklemeyi unutmamışlar ve Spider-man'e farklı bir hava katmayı başarmışlar.



Tam Oyunu ülkemizde'ki Playstation Store'dan 299 TL'ye, Digital Deluxe Edition olan ek kostüm, görevler ve daha bir çok özelliği barındıran versiyonu ise 389 TL'ye alabiliyorsunuz. Oyuna sahip olmak isteyen oyuncular Playstation Store'dan oyunu satın alabilecek. Oyunun boyutu ise 47.38GB olarak karşımıza çıkıyor. 



Oyunda kullanılan menü dillerinde, Almanca, İngilizce, İtalyanca, Fransızca'ya yer verilmiş. Oyunda Türkçe dil seçeneği bulunmuyor.

Altyazılar da ise, Almanca, Norveççe, Fince, İsveççe, İngilizce, İtalyanca, Fransızca, Danca ve Flemenkçe dillerini görebiliyoruz.
OGÜNhaber