Epic games'in aksaklıklar yüzünden ertrelemiş olduğu Fortnite Playgrounds pratik modu herkes için oynanabilir duruma geldi.

Fortnite'ın yeni modu herkese açıldı

4 oyuncu ile oynanabilen bu modun amacı oyuncuların yeteneklerini geliştirmeye yardımcı olmak.

Fortnite oyununda bir çok kişi aynı anda giriş yapmayı deneyeceği için sunucuda ki yoğunluk artıyor. Bu yüzden Epic Games, bu moda giriş yapmak isteyen oyuncuların bölge seçimlerini otomatik yapmalarını ve eğer ilk seferde başarılı olamazlarsa, tekrar sıraya girmelerini öneriyor.

Fortnite Playgrounds modu, normal haritada 4 oyuncuyu kabul eden bir mod. 1 saatlik bir süre tanıyan Epic Games bu süre zarfında oyunculara taktiklerini deneme şansı ve binaları gezme şansı veriyor. Son 5 dakika kala gelen ölümcül fırtına gittikçe küçülerek heyecanı arttırıyor.

Epic Games bu mod içine kendi takım arkadaşınızı vurma imkanı da ağlıyor. Böylece ufakta olsa bir rekabet içinde oluyorsunuz.

Sınırsız yeniden doğma hakkı, 10 kat daha hızlı kaynak toplama, bolca sandık ve cephane kutularıda oyunda sıkıntı çekmeden pratik yapabileceğinizin kanıtı.

Fortnite Nedir?
Epic Games ve People Can Fly firmaları tarafından geliştirilen, Epic Games tarafından yayınlanan online co-op (iş birliği yapma) hayatta kalma oyunudur.
OGÜNhaber