Gün geçtikçe Iphone 8'in çıkışına bir gün daha yaklaşmış oluyoruz. Apple'ın onuncu yıl dönümüne denk gelen model için bazı spekülasyonlar var.

Aynalı Iphone 8 geliyor

Bu spekülasyonlardan biri, Touch ID’nin kaybolacağı yönünde. Touch ID (parmak izi tanıma) özelliğinin kaldırılmasıyla, ön kamerada bulunan yeni bir yüz tanıma sistemi geleceği konuşuluyor. Ming Chi Kuo (bir Apple analisti) bu yılın başlarında bu teknolojiyi bir devrim olarak nitelendirmişti.

Başka bir yeni söylentiye göre Apple, iPhone 8'i dört farklı renkte sunacak ve bunlardan biri yeni olacak. Bu bilgiler, yılbaşından beri sızdırılan iPhone 8 görüntülerinin birçoğunu oluşturan Benjamin Geskin tarafından geliyor. Bir kaynak Geskin'e yeni rengin ayna benzeri yansıtıcı bir görünüme sahip olduğunu söyledi. Bunun nasıl olacağına dair bir örnek göstermek için Geskin, aynalı iPhone 8 fotoğraflarını gösterdi.

Geskin'in kaynağı doğruysa, Apple iPhone 7 ve Apple iPhone 7 Plus için mevcut altı renk seçeneğinin yarısı iPhone 8 ile kaybolacak. Altı mevcut renk şunları içeriyor:
Jet Siyahı
Siyah
Gümüş
Altın
Altın gül
Kırmızı
OGÜNhaber