Ak Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Tahsin Arslan seçim bürosunda ve alanda seçmenleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Milletvekili adayı Tahsin Arslan seçmenleriyle

Geçtiğimiz hafta Bismil Işıklar köyünde 5 bini aşkın seçmeni ile bir araya gelen Tahsin Arslan Diyarbakır kent merkezi ve Bismil’de açtığı seçim ofisinde seçmenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Bismil merkez ve köylerinde de seçim çalışmalarını sürdüren Tahsin Arslan, köyü olan Işıklar’da daveti üzerine gelen bölgenin alimleri, aşiret temsilcileri ve dostlarıyla bir araya gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istemişti.

Tahsin Arslan yaptığı açıklamada, ”Şahsım ve ailem adına Cumhurbaşkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Ailemle birlikte iyi günde ve kötü günde Cumhurbaşkanımızla beraberiz. Aynı şekilde İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun da iyi ile kötü gününde yanında olduğumuzu ve yanlarındayız. Bugün bütün bölgenin kanaat önderleri, aşiretleri ile vatandaşlarla Cumhurbaşkanımıza ve partimize destek vermeleri için bir araya geldik. Rabbim bizleri mahcup etmesin. Bütün gelen misafirlerimize, dostlarımıza ve özellikle kanaat önderlerine şunu belirttik; sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye’mizin, İslam Aleminin, Mazlumların ve sıkıntı yaşayan tüm insanların anahtarıdır. Bunları bütün böyle bölgemizdeki kanaat önderlerine aktardık. Özellikle sayın cumhurbaşkanımız ile partimiz için ricada bulunduk ve destek istedik. Rabbim bizleri mahcup etmesin ve Rabbim izin verirse en güzel başarıyı göstereceğiz” demişti.

Tahsin Arslan Bismil ilçesi köylerine de ayrıca seçim gezileri düzenlerken, seçim bürosunda da seçmenleriyle bir araya geliyor.
OGÜNhaber