Yetkilileri halkın sorunlarını yerinde inceleyip, çözüm üretmeye davet eden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Faruk Dinç, piyasadaki serbestliğin suiistimal edilerek dar ve sabit gelirlilerin mağdur edildiğini, bu mağduriyetlerin giderilmesi için hükümetin çözüm üretmesi gerektiğini söyledi.

HÜDA PAR Milletvekili Dinç: Bu krizin faturasını fakirler çekiyor

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Ankara'nın Polatlı ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Vatandaşların sıkıntılarını birinci ağızdan dinlemek ve bu sıkıntılara çözüm bulmak için esnaf ziyaretinde bulunan Dinç’e HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Ahmet Karaarslan ve partililer eşlik etti.

Bu kapsamda Dinç, farklı meslek gruplarının yer aldığı esnafla bir araya gelerek, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

İş yerlerini tek tek gezerek esnafa bol kazanç ve kolaylıklar dileyen Dinç, esnafın sorun ve taleplerini not aldırarak, söz konusu sorunlara çözüm üreteceklerini belirtti.

Daha sonra Dinç, Polatlı’ya gelecek içme suyu boru hattı çalışmalarının yapıldığı sahada çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Ziyaretlerinden sonra açıklamalarda bulunan Dinç, piyasadaki istikrarsızlıkların vatandaşları mağdur ettiğini söyledi.

Söz konusu piyasa istikrarsızlığına karşı çözüm getirilmesi gerektiğini belirten Dinç, "Piyasadaki serbestlik suiistimal ediliyor. Ciddi bir şekilde dar ve sabit gelirli olanlar mağdur oluyor. Halk; artık bu pahalılığın altında eziyet görüyor. Hükümet bir an önce buna bir çözüm bulmalı. Hükümet refahı tabana yaymalı. Bu krizin faturasını fakirler çekiyor. Üretim, istihdam, ihracat ve yatırım… Bunlara ağırlık verilmeli. Ve bu krizin çözülmesi için kamudaki israf ve lüksten vazgeçilmeli. Yetkililer çarşı pazara inip sıkıntıları görmeli." şeklinde konuşarak yetkilileri halkın sorunlarını yerinde inceleyip, çözüm üretmeye davet etti.
OGÜNhaber