HÜDA PAR Sözcüsü Emiroğlu: Sokak röportajı üzerinden partimize yönelik kara propaganda yapılmaktadır

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi ve Parti Sözcüsü Yunus Emiroğlu, sosyal medyada paylaşılan bir video üzerinden HÜDA PAR'a yönelik saldırıları 'açık bir provokasyon' olarak nitelendirerek duruma tepki gösterdi

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi ve Parti Sözcüsü Yunus Emiroğlu, sosyal medyada paylaşılan bir video üzerinden HÜDA PAR'a yönelik saldırıları "açık bir provokasyon" olarak nitelendirerek duruma tepki gösterdi.

Türkiye'nin önünde bir dönüm noktası olan 14 Mayıs seçim takvimine doğru geri sayım başlarken, seçmenin kafasını karıştırmaya yönelik algı operasyonları ve kara propagandalar da giderek artmaya devam ediyor.

Cumhur İttifakına desteğini açıkladıktan sonra hedefe konulan HÜDA PAR'a yönelik yürütülen kara propagandaya, bu sefer bir sokak röportajı da eklendi.

Meczup olduğu belirtilen bir şahsın sosyal medya üzerinden sarf ettiği sözler, sosyal medyayı kötü amaçlar doğrultusunda kullanan bazı çevrelerce, HÜDA PAR ile ilişkilendirilmeye çalışıldı.
HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu, söz konusu ilişkilendirmeye partisi adına tepki gösterdi.

Sokak röportajında konuşan şahsın HÜDA PAR ile ilişkilendirilmesinin kabul edilmez olduğunu söyleyen Emiroğlu, olayın açığa çıkarılması gerektiğini belirterek; söz konusu şahıs üzerinden HÜDA PAR'a yönelik kara propaganda yapıldığını vurguladı.

Patisine yönelik algı operasyonlarına tepkisini dile getiren Emiroğlu, "Sosyal medyada paylaşılan bir video üzerinden Partimize yönelik kara propaganda yapılmaktadır.” dedi.

“Bu olay, açık bir provokasyondur.” diyen Emiroğlu, “İçişleri Bakanlığı ve ilgili kurumlar derhal bu şahısla ilgili gerekeni yapmalıdır. Bu olay açığa çıkarılmalıdır." ifadelerini kullandı.

Twitter hesabı üzerinden, konu hakkında paylaşımlarda bulunan Emiroğlu, “Sosyal medyada paylaşılan bir video üzerinden Partimize yönelik kara propaganda yapılmaktadır. Bu olay, açık bir provokasyondur. İçişleri Bakanlığı ve ilgili kurumlar derhal bu şahısla ilgili gerekeni yapmalıdır. Bu olay açığa çıkarılmalıdır.” ifadelerini kullanarak sorumluların hukuk önünde hesap vermesini istedi.

HÜDA PAR’a yönelik yürütülen kara propagandaya bir tepkide HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin’den geldi. 

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, söz konusu şahıs ile ilgili yasal sürecin başlatıldığını belirtti.

Partisine yönelik, karalama, kötü algı oluşturma, zihinleri bulandırma, oyun ve provokasyonlara karşı sessiz kalmayacaklarını anımsatan Şahin, “Söz konusu şahsın partimizle hiçbir ilgisi ve alakası bulunmamaktadır. Buna rağmen videodaki şahsı ve konuşmalarını, partimizle ilişkilendirmeye çalışan kişi ve kesimlerin hangi oyun / provakasyonların peşinde olduğunu çok iyi biliyoruz. Yasal süreç başlatılmıştır." ifadelerini kullandı.
Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Şahin; “Söz konusu şahsın partimizle hiçbir ilgisi ve alakası bulunmamaktadır. Buna rağmen videodaki şahsı ve konuşmalarını, partimizle ilişkilendirmeye çalışan kişi ve kesimlerin hangi oyun / provakasyonların peşinde olduğunu çok iyi biliyoruz. Yasal süreç başlatılmıştır. Bilginize…” diyerek; gerekli yasal işlemin başlatıldığını kamuoyuna duyurdu.
OGÜNhaber