Uber, uygulama içerisindeki şoförlere destek veriyor.

Uber şoförlerinin arkasında

Sürücülerin daha çok iş alabilmesi için çalışmalarını arttıran Uber hakkında detaylar yazımızda yer alıyor.

Araç kiralama ve çevrimiçi taksi uygulaması olan Uber, şoförlerini mutlu edecek bir duyuru gerçekleştirdi. Sistemde yer alan sürücülere daha çok imkan verip fazla kazanç sağlamaları için çalışan Uber, bu hizmetine verdiği isim ise Destinations.

Bu özellik sürücülerin aynı güzergah üzerindeki üzerindeki yolcuları aynı anda toplayıp, daha fazla hizmet verebilmelerine olanak tanıyor. Uber çalışanlarının çoğunun yarı zamanlı çalıştığını düşünecek olursak, şoförlerin bir yerden başka bir yere giderken yol üzerindeki müşterileri de alma şansları doğanacak ve daha fazla gelir elde edebilecekler. Bu özellik kullanıcılar için de oldukça faydalı olacaktır, daha fazla hizmet veren araç demek müşteri için daha kısa bekleme süresi demek oluyor. Bu yüzden kullanıcılar ve müşterilerde bu yeni özellikten oldukça memnun kalacaklardır.



Uber, yeni Destinations özelliği sayesinde filtrelenmiş sonuçları kullanıcılarına sunuyor. Filtreleme sayesinde sürücüler sadece gittikleri güzergah üzerindeki bildirimleri alıyorlar. Beta aşamasında olan bu özellik günde iki defa kullanılabilecek. Türkiye’de henüz aktif olmayan Destinations, ilk olarak San Francisco’da beta sürecini tamamlıyor, sonrasında Amerika genelinde kullanıma açılacak bu özellik ilerleyen süreçte tüm ülkelerde aktif olacaktır.
OGÜNhaber