Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu,ameliyat olduktan sonra 58 kilo vererek büyük bir değişim yaşadı. Güzel oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyor.

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun şaşırtan değişimi! Babası bile tanımadı

Bir dönem 110 kilo alan oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, mide ameliyatı olduktan sonra fazla kilolarından kurtulan 45 yaşındaki oyuncu, 58 kiloya kadar düştü.

Sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren oyuncu, iddialı pozlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

Yeni imajıyla da dikkat çeken Bozoğlu'nun paylaşımları, kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı.



Yeşim Ceren Bozoğlu, geçtiğimiz günlerde kilolarıyla alakalı şu açıklamalarda bulunmuştu: Babam beni tanımadı: ''Zayıfladıktan sonra havaalanına annem ile babamı almaya gittim. Annem ile babam beni tanımadı. Babam birkaç kez yanımdan geçti 'Baba ben buradayım' dedim. Öyle tanıdılar.''

Hayatımı daha iyi yönettiğimi düşünüyorum: ''Ben şu an kendimi 23 yaşımda hissediyorum ama bunu sadece kiloya bağlamıyorum. Hayatımı daha iyi yönettiğimi düşünüyorum. Kendimi daha pozitif, daha dişi hissediyorum. 110 kilodan 58 kiloya düştüm, toplamda 52 kilo verdim.

''Kalbiniz güzelse kilo hiç önemli değil. Ben yapı olarak utangaç bir insanım oyuncu olmamın sebebi de o utangaçlığımı üzerimden atmak içindi.''
OGÜNhaber