Önceki gece Asmalımescit Park Şamdan Pera'da sahne alan Yaşar İpek, muhabirlerle sohbet etti. Şarkıcı, aşk sorularına verdiği yanıtla şaşırttı.

Yaşar İpek aşka yeşil ışık yaktı

Sahne öncesi objektiflerin karşısına geçen Yaşar İpek, muhabirlerin "2019 yılında kötü anlar bıraktınız. Kalbinizi aşka kapattınız mı? Bir daha evlenir misiniz?" sorularını cevapladı.

İpek bu sorulara, ”Kötü günler hatırlayamayacağım kadar geride kaldı. 2020 ve sonrasındaki bütün yıllar benim olacak. Aşka kendimi kapatmadım. Niye kapatayım ki? Aşka kendini kapatan insan, hayata kapatmıştır kapılarını. Yine aşık olacağım, yine seveceğim ve sevileceğim. Sadece tek isteğim bir daha üzülmemek. Evlilik için daha temkinli olmak gerek" diye yanıt verdi.



Mayıs 2018’de sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Seren Serengil ve Yaşar İpek aşkı olaylı bitmişti.

İddialara göre Yaşar İpek, Seren Serengil’e şiddet uyguladı. İpek’in iddialarına göre de Serengil, çocuk sahibi olabilmek için başka bir kadının mitokondrisini kullandı.

Bu tartışmalarla çıkmaza giren çiftin, yaşadıkları günlerce magazin programlarına konu olmuştu.

Tüm bu tartışmalar, ikili arasındaki gerginliği arttırmış ve tam o dönemde hamile olan Seren Serengil, 6haftalık bebeğini kaybetmişti.

Aralarındaki iplerin iyice koptuğu Seren Serengil ve Yaşar İpek sonrasında mahkemelik oldu. İkilinin boşanma davası hala sürüyor.
OGÜNhaber