Kaya Çilingiroğlu, BloombergHT'de haftaiçi her akşam yayınlanan, Aslı Şafak'la 'İşin Aslı' programına konuk oldu. Çilingiroğlu, son dönem sık sık gündeme gelen nafaka konusu hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Kaya Çilingiroğlu: Kadına niye para vereyim?

Aslı Şafak'ın sorularını yanıtlayan Kaya Çilingiroğlu nafaka konusunda açıklamalarda bulundu.

Çilingiroğlu, "Erkek de eziyet çekiyor. Adam mesela evlilik yapıyor, boşanmak istiyor. Karısına ‘Bırak beni gideyim’ diyor. Bu sefer eşi ‘Sen bana bu kadar para vereceksin’ diyor. Bu nafaka ne abi?” ifadelerini kullandı.



Çilingiroğlu, “Siz kadınlardan ne çektiniz Kaya Bey?” sorusuna şu yanıtı verdi: "Kadınlardan az çekmedim. Şunu demek istiyorum; ‘Nafaka ne?’ Ben zaten çocuğumun bütün giderlerini karşılayacağım. Gideceksin bir adamla birlikte olacaksın, yiyeceksin içeceksin, parayı ben vereceğim! Ben çocuklarımın giderlerini karşılıyorsam kadına niye para vereyim? Çok param yok, memur maaşıyla yaşıyorum. TRT’den maaşım var. Doğru işleri yanlış zamanlarda yaptım."

Ekonomi kanalında yayınlanan programa konuk olan Kaya Çilingiroğlu, “37 yıldır ekonomi konuşmuyorum, özlemişim. Genelde ya Hülya’yı (Avşar) ya Feraye’yi (Tanyolaç) ya da ‘Aldattın mı’yı soruyorlar” dedi.
OGÜNhaber